Završio je ovogodišnji, 26. Viroexpo: Pogledajte atmosferu u kojoj su i u nedjelju uživale tisuće posjetitelja

Nedjelja je bila posljednji dan ovogodišnjeg “sajma s dušom”. Gužve su bile slične subotnjem izdanju. I u nedjelju su brojni posjetitelji odlučili vidjeti ponudu na 26. Viroexpu.

Na “ulicama” su gosti mogli vidjeti dobro raspoloženog domaćina Mikeša, grofa i groficu Pejačević te sajamske maskote Virka i njegovu suprugu Virku. Na sajamskoj pozornici održan je i ovog puta raznovrsan program. Nakon Glazbene igraonice i “Slavuja” Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica, te nastupa Virovitičkih mažoretkinja, publiku je očarao  Magic Leon, pobjednik Supertalenta.

Posjetitelji su mogli uživati i u besplatnom fiš paprikašu, te ostalim ribljim delicijama koje su pripremili brojni članovi ribolovnih udruga i društava s područja Virovitičko-podravske županije.

Gosti su obilazili i vanjske i unutrašnje izložbene prostore, a mnogi od njih, baš su se zadnjeg dana odlučili za kupnju, jer po dobrom običaju, zadnjeg dana je velik dio ponude – na sniženju.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je Zemlja partner sajma, a Županija partner Viroexpa 2023. je Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.

Kako je nedjelja izgledala na Viroexpu, pogledajte u našoj fotogaleriji…

(www.icv.hr, www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content