Željkica Mihoković ponovo izabrana za predsjednicu KUD-a “Podravka” Starogradački Marof

Jučer (utorak) je u novom Društvenom domu u Starogradačkom Marofu održana godišnja izborna skupština Kulturno-umjetničkog društva “Podravka”.

Skupštinu je otvorila predsjednica društva Željkica Mihoković te je pozdravila sve goste, predstavnike KUD-a iz Okrugljače, Brezovice, Dugog Sela Lukačkog, Udruge “Škrinja” Bušetina, Foruma žena Kloštar Podravski, Čuvarica kulturne baštine Kladare, Udruge žena “Guščarice” Grabrovnica, HFD “Sesvečice” Podravske Sesvete, umjetničku voditeljicu Ivku Skender, predstavnike DVD-a Starogradački Marof, te predstavnika Mjesnog odbora Zdravka Sesvečana.

Također, predsjednica je prisutne provela kroz Dnevni red te se osvrnula na aktivnosti u prošloj godini, a također je podnesen financiji izvještaj za prošlu godinu. Zbog isteka mandata razriješeni su dosadašnji predsjednik, tajnik i blagajnik te Upravni i Nadzorni odbor.

Za predsjednicu Udruge ponovno je izabrana Željkica Mihoković, za zamjenike predsjednice Maja Deskar i Božica Smiljanić, za tajnicu Ana Marija Mihoković, a za blagajnicu Kata Miklić. Upravni odbor uz predsjednika, dva podpredsjednika, blagajnika i tajnika čine Ignac Huđek, Branka Sabolić, Barica Vinković i Ivan Robotić, a Nadzorni odbor čine Drago Blaga, Cila Posavec i Ana Smrček.

– Zahvaljujem svima na prošloj godini koja je bila stvarno uspješna za nas i puno toga smo odradile i ponosno otvorile našu etno zbirku, kao i novi Društveni dom. Najviše hvala mojim članovima na ukazanom povjerenju i što sam ponovo izabrana za predsjednicu. Trudit ću se i u sljedećim godinama uspješno voditi društvo– rekla je predsjednica Željkica Mihoković.

Isto tako usvojili su bogat plan rada za ovu godinu te se raduju novim nastupima u kojima će predstavljati svoje selo i Općinu Pitomača.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content