1. HRL SJEVER Viro Virovitica dočekuje Sisak: Slatina putuje u Dugo Selo

Ovog vikenda igraju se utakmice 19. kola 1. rukometne lige Sjever. Obje momčadi s područja Virovitičko-podravske županije svoje utakmice igraju sutra (subota).

Momčad Viro Virovitice u 16 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić ugošćuje Sisak. Već nekoliko kola Virovitičani odlično pariraju svim suparnicima četrdesetak minuta, nakon čega posustanu i ostaju bez bodova. U subotnjoj utakmici sigurno će ponovno pružiti čvrst otpor. Da li će to mladim virovitičkim rukometašima biti dovoljno za pozitivan rezultat, vidjet ćemo na kraju utakmice.

Slatinčani pak gostuju u Dugom Selu. Nakon pobjede u derbiju s Maksimir Pastelom, momčad iz Slatine se učvrstila na drugoj poziciji na tablici. Ako ponove igre koje su pružili u posljednjih nekoliko kola igrači trenera Viktora Frajhauta ne bi trebali strahovati za novu prvenstvenu pobjedu. Međutim mlada slatinska ekipa ne smije se niti u jednom trenutku opuštati, jer su igrači Dugog Sela u svim dosadašnjim utakmicama pokazali, da mogu uspješno parirati svim suparnicima u ligi. Utakmica se igra u gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu 19.30 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content