2. HMNL ISTOK Juniori Slatine uvjerljivom pobjedom zaključili sezonu: Bogati i Stjepić strijelci u “oproštajnoj” utakmici

U posljednjoj utakmici ovogodišnje juniorske sezone juniori MNK Slatine odigrali su odličnu utakmicu te su upisali uvjerljivu pobjedu protiv požeškog MNK Autodijelovi Barišić.

Bila je ovo i zadnja utakmica u juniorskoj konkurenciji za dvojicu igrača jedne od najtalentiranijih generacija slatinskog futsala, Dominika Bogatija i Ivana Stjepića, koji su se oprostili od juniorskog staža i to više nego dostojno. Dominik je naime postigao tri, a Ivan jedan pogodak.

– Njih dvojica uz ostatak naše sjajne generacije, odradili su nekoliko fantastičnih kadetskih i juniorskih sezone, te donijeli našem klubu i gradu vrhunske uspjehe, uz dva nastupa na juniorskoj državnoj završnici. Sada se okreću samo nastupima u našim seniorima- poručili su iz MNK Slatine.

Što se utakmice tiče, kao što i rezultat 8:0 sugerira, Slatinčani su dominirali od prve do posljednje minute. U prvih 20 minuta rezultat je glasio 6:0 u korist domaće momčadi, dok su u nastavku malonogometaši Slatine još dva puta matirali gostujućeg vratara.

– Nekolicina naših igrača pokazala je zavidnu formu i sigurno će oni biti nositelji naše juniorske ekipe u idućoj sezoni. Talenta svakako imaju, ali na njima je da uz predan rad i redovite treninge još više napreduju kako bi iduće sezone bili konkurentni za vrh ljestvice regije istok i plasman u juniorsku 1. HMNL. Naš klub već sada se okrećemo planiranju i slaganju juniorske i kadetske ekipe za iduću sezonu- dodaju iz MNK Slatine.

Uz spomenute, dva pogotka u ovom susretu postigao je Mudri, a po jednog Kokoška i Tutić.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content