2. HMNL ISTOK Seniori MNK Slatine uvjerljivom pobjedom nastavili pobjednički niz

Malonogometaši Slatine uvjerljivom pobjedom protiv Jakšića na domaćem terenu nastavili su pobjednički niz. Slatinčani su od prve do posljednje minute držali kontrolu nad utakmicom te su uz stalne rotacije i visok tempo došli do slavlja rezultatom 6:2.

Slatinčani su poveli već u 5. minuti kada je mrežu gostiju pogodio Florijan Rupčić, u 13. minuti na 2:0 povisio je Ivan Stjepić, dvije minute kasnije u strijelce se upisao i Jurica Šantić, dok je konačnih 4:0 nakon prvih 20 minuta igre postavio Denis Petrinjak. Gostujući sastav stvarao je problem Slatini igrom s golmanom igračem, no još se jednom iskazao vratar “žuto-plavih” Franjo Tunić koji je upisao nekoliko vrlo dobrih obrana.

Matej Dorinka bio je strijelac 5. domaćeg zgoditka u 26. minuti, gosti su smanjili preko Rafaela Penave, no Rupčić je svojim drugim golom vratio +5 na stranu domaće momčadi. Konačan rezultat utakmice postavljen je dvije minute prije kraja, a strijelac drugog pogotka za goste bio je Alen Solina.

– Do kraj sezone očekuju nas još dvije vrlo teške utakmice s ekipama iz samog vrha ljestvice u kojima ćemo pokušati nastaviti ovaj pozitivan niz. Pošto se liga mora završiti do 3. travnja, nema vremena za odmor jer nas u ovom tjednu očekuje čak dvije utakmice i to kontra vodeće i drugoplasirane ekipe u prvenstvu. Tako u četvrtak 30. ožujka od 20 sati gostujemo u Novoj Gradišci kod najbolje ekipe u ligi HMNK Nove Gradiške, dok za vikend u Slatini dočekujemo drugoplasiranu ekipu MNK Brod 035- poručili su iz MNK Slatina.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content