2. ŽNL ISTOK Derbi vodeće dvojke na otvaranju proljetnog dijela prvenstva: Plavi u Jugovom Polju dočekuju Zrinski

Nakon županijskih drugoligaša u skupini Zapad, na teren će ovog vikenda istrčati i nogometaši s istoka županije.

Već u prvom proljetnom kolu očekuje nas derbi vodeće dvojke, Plavi će u Jugovom Polju ugostiti Zrinski. Domaći nogometaši u ovaj susret ulaze s tri boda zaostatka za momčadi iz Nove Bukovice, a u današnjem (subota) ogledu domaći strateg neće moći računati na Antuna Stupara koji odrađuje kaznu zbog tri žuta kartona.

U isto vrijeme, u 15:30 sati, igrat će se i utakmica u Ćeralijama gdje će istoimena domaća momčad pokušati dohvatiti bodove protiv Standarda kako bi se primaknula sredini tablice. I ovaj dvoboj obilježit će izostanak jednog igrača, a kod gostiju u sastavu neće biti Danijela Benka.

Preostale utakmice 10. kola igrat će se u nedjelju, 26. ožujka u 16:30 sati.

Čađavačka Mladost ugostit će Krčevinu u derbiju začelja. Gosti su jedina ligaška momčad koja u dosadašnjem dijelu sezone nije upisala niti bod, dok su Čađavčani jedinu pobjedu ostvarili upravo protiv sutrašnjih suparnika.

U puno boljoj poziciji su Grabić i josipovački Dinamo koji će u Grabiću odigrati međusobno. Domaćini imaju pet bodova zaostatka za Dinamom te su na šestom mjestu, dok će trećeplasirani Dinamo u slučaju pobjede nastaviti “lov” na prvo mjesto.

U posljednjoj utakmici kola u Bakiću se sastaju Mladost i Munja. I jednoj i drugoj momčadi pobjeda bi dobro došla. Mladosti da se eventualno dodatno odvoji od donjeg doma tablice, a Munji kako bi ostala u igri za naslov. 

2. ŽNL Istok, 10. kolo: Subota, 25. ožujka u 15:30 sati

Plavi – Zrinski 
Ćeralije – Standard

2. ŽNL Istok, 10. kolo: Nedjelja, 26. ožujka u 16:30 sati

Mladost (B) – Munja
Grabić – Dinamo (J)
Mladost 1930. – Krčevina

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

2. ZNL Istok

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content