3. NL SJEVER Papuk Osječko 1664. u 18. kolu putuje u Križevce domaćem Radniku, Mandić: Idemo po pozitivan rezultat

Nogometaši orahovačkog Papuka osječko 1664. u sklopu 18. prvenstvenog kola 3. NL Sjever putuju u Križevce gdje ih čeka drugoplasirana momčad na ljestvici, Radnik.

Papuk u ovu utakmicu ulazi osokoljen nakon dvije uzastopne pobjede, protiv Podravine u Ludbregu i Virovitice na svom terenu, te i ovoga puta razmišlja samo o pozitivnom rezultatu.

– Uvijek volim reći neka protivnik razmišlja o nama, a ne mi o njima. Mi idemo po pozitivan rezultat, dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu protiv odličnog protivnika. Nedostajat će nam stoper Stipe Čavić koji je protiv Virovitice zaradio treći žuti karton te Tin Jusup koji je dobio nezgodnu ozljedu na istoj utakmici, ali vraćaju nam se kapetan Tomislav Bušljeta i Marin Zdelar te najvjerojatnije i Benjamin Dijanešić. Vjerujem u dobru utakmicu i, ako odigramo onako kako znamo, možemo dosta– rekao je trener Papuka osječko 1664. Zoran Mandić.

Povratnik nakon kartona, kapetan Tomislav Bušljeta, također ima puno povjerenje u svoje suigrače.

– Pokazali su dečki i protiv Virovitice da ako nekoga nema, zajendo mogu puno. Tako i sada, dvojice nema, ali ima nas koji smo tu i idemo pokušati doći do dobrog rezultata da nastavimo s tim pozitivnim nizom– zaključio je Bušljeta.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content