4. NL BJ-KC-VT Voćin igra sve bolje, a ove subote dočekuje kloštransku Mladost: Pred Slatinom teško gostovanje u Grubišnom Polju, trener Hat optimističan

Nogometaši Slatine u prva dva proljetna kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica osvojili su samo jedan bod, iako su igrali s momčadima iz donjeg dijela tablice. Prvo su poraženi u susjedskom debiju od Voćina, a zatim su na svom stadionu remizirali s Graničarom iz Legrada.

U tome ima i objektivnih okolnosti. Zbog ozljeda momčad nije bila kompletna, a igrački kadar se kompletirao tijekom priprema, što se reflektiralo na rezultate.

U subotu, 25. ožujka u 16. kolu Slatinčani idu na jedno od najtežih ligaških gostovanja, kod drugoplasirane Bilogore ’91 u Grubišno Polje.

Obje momčadi neće biti kompletne. U domaćim redovima pravo nastupa nemaju Željko Ostrman i Šimun Horvat, dok trener Slatine Nikica Hat ne može računati na vratara Dinu Radonjića.

-U Grubišno Polje putujemo bez opterećenja, jer igramo s jednim od favorita za naslov prvaka. Postepeno ćemo ulaziti u igračku formu. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu. U sastav se vraća nekoliko standardnih prvotimaca te ćemo biti puno jači nego prije sedam dana u susretu s Graničarom. Trenutno imam deset sigurnih igrača koji će istrčati na teren, a o posljednjem još odlučujem – susret je najavio trener Slatine Nikica Hat.

VOĆIN – MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI

Za nogometaše Voćina proljetni dio sezone počeo je pobjedom u županijskom derbiju nad Slatinom, nakon čega je slijedio poraz na gostovanju kod Dinama u Predavcu.

U 16. kolu u subotu, 25. ožujka u 15:30 sati na svom “domaćem” terenu u Mikleušu igraju s Mladosti iz Kloštra Podravskog. Kloštrani su u proljeće ušli s dvije domaće utakmice u kojima su osvojili samo jedan bod. Minimalno su poraženi od Dinama iz Predavca 1:0 te su remizirali s Garićem iz Garešnice 1:1.

U subotnjem susretu, zbog kartona, trener Voćina Ivan Vuković ne može računati na dvojicu igrača, Sebastijana Perića i Nikolu Dokića.

-Kvalitetno radimo i teniramo, što pokazuju naši proljetni rezultati i igra na travnjaku. Zadovoljan sam prikazanim na terenu, kako protiv Slatine, tako i na gostovanju u Predavcu, gdje smo usprkos igraču manje pružili dobar otpor jakim domaćinima. Imamo mladu ekipu, koja je novak u ligi i zato je teško bilo što prognozirati. Možemo svakoga pobijediti, ali i od svakoga izgubiti. Dat ćemo sve od sebe pa ćemo na kraju vidjeti da li je to bilo dovoljno za pobjedu – uoči susreta s Mladosti izjavio nam je trener Voćina.

4. NL BJ-KC-VT, 16. kolo: Subota, 25. ožujka u 15:30

Garić (G) – Mladost (M)
Suhopolje – Pitomača
Čazma – Borac (I)
Bilogora ’91 (GP) – Slatina
Voćin – Mladost (KP) (igra se u Mikleušu)

4. NL BJ-KC-VT, 16. kolo: Nedjelja, 26. ožujka u 16:30

Ferdinandovac – Tehničar (C)
Graničar (L) – Dinamo (P)

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

4. NL BJ KC VT 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content