Anđelko Kokorić novi predsjednik Športske ribolovne udruge ”Karas” Čađavica

U Lovačkom domu u Čađavici jučer (nedjelja) je održana izvanredna izborna skupština Športske ribolovne udruge ”Karas” Čađavica.

Dojučerašnji predsjednik Bartol Pintarić podnio je izvještaj o radu i financijski izvještaj za proteklo razdoblje. 

Predsjedajući Antonio Martinčević je poslije prihvaćanja izvještaja od strane 30 nazočnih članova dao razrješnicu dosadašnjem vodstvu udruge te podnio prijedloge za nova tijela ŠRU ”Karas” Čađavica koja će udrugu voditi u novom mandatu. Tako je jednoglasnom odlukom članova dužnost predsjednika povjerena Anđelku Kokoriću, za potpredsjednika je izabran Berislav Blaško, a za tajnika Miroslav Molnar. Upravni odbor činit će: Anđelko Kokorić, Berislav Blaško, Marijan Tariša, Marko Franjić, Drago Kovač, Stjepan Blaško i Tomislav Erdes. U Nadzorni odbor izabrani su: Antonio Martinčević, Zorislav Biondić i Hisni Mustafi. Likvidator je Općina čađavica, a potpisnici računa Anđelko Kokorić, Berislav Blaško i Marijan Tariša.

Tajnik udruge Miroslav Molnar iznio je plan rada za 2023. godinu u kojem je naznačio nekoliko važnijih događaja, kao što su sustavni rad na povećanju članstva, radne akcije uređenja staza i okoliša, organizacije natjecanja, te sudjelovanje na raznim društvenim događajima. Također, tajnik je predložio i financijski plan za 2023. godinu. Na skupštini je usvojena i visina članarine, koja će iznositi 20 eura.

Potom su se nazočnima obratili gosti, predsjednik LU ”Sokol” Čađavica Goran Budimir, predsjednik DVD-a Čađavica i predsjednik VZO Čađavica Petar Budimir, predsjednik Športsko ribolovne zajednica ”Drava” Sopje Nedjeljko Mihalić i na kraju načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. Govornici su uputili čestitke novom predsjedniku i ostalima koji čine tijela udruge, te im zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

– Ono što bih morao istaknuti je da se nadam kako će vaša udruga izvršiti sve ono što je ispred sebe postavila, želim vam transparentniji i uspješniji budući rad, kao i sudjelovanje u aktivnostima koje organiziraju druge udruge s područja općine. Kao i sve ostale udruge koje pripadaju općini Čađavica i vi ćete imati potporu Općine, naravno u našim mogućnostima. Novom predsjedniku i ostalima želim puno sreće i uspjeha u radu – istaknuo je načelnik Rončević.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content