Besplatni seminar Osječko-baranjske županije o zaštiti podataka u poslovanju: Sve češći kibernetički napadi i zaštita od njih

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, jedan u nizu je i današnji (petak) seminar pod nazivom Zaštita podataka u poslovanju.

U Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku, predavači Darko Bušić i Siniša Karamarković iz tvrtke “Imputo informatika” kroz interaktivnu radionicu upoznali su poslodavce s hakerskim napadima i kako se od njih zaštititi.

– U svjetlu trenutnih događaja kada je sve više poslovnih subjekata, odnosno kada su njihovi sustavi hakirani, važno je znati kako se zaštititi od kibernetičkih napada, te kako i dalje sačuvati svoje podatke – istaknuli su predavači.

Polaznike su na seminaru dvojica predavača educirala o zaštiti računala, lokalne mreže, stvaranju sigurnosne kopije podataka, a ujedno su ih uputili u organizaciju i rad s podacima, te spremanje istih.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content