Dan očeva u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Zdenci: Učenici i njihovi očevi uz druženje i filmove sudjelovali u humanitarnoj akciji za Afriku

Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Zdenci na poseban je način proslavila Dan očeva, organizirali su filmski dan. 

– Cilj nam je bio okupiti naše tate kako bi se međusobno malo družili, ali i proveli vrijeme sa svojom djecom. Ovu aktivnost uklopili smo i u projekt “Škole za Afriku” jer naime prilog od kupljenih karata uplatit ćemo upravo u korist projekta. Hvala vjeroučiteljici Klaudiji, učiteljici Danijeli i učitelju Marinku na organizaciji i pečenju kokica. Hvala i roditeljima koji svaku našu aktivnost spremno podrže – rekla je ravnateljica Ivana Pavelić te prenijela zajedničku poruku školaraca za Dan očeva.

– S jedne strane Dan očeva je prilika da se podsjeti i zahvali očevima na njihovoj ulozi koju imaju u odgoju djece, a s druge strane ovaj dan je zamišljen i da se očevi osvrnu i preispitaju svoju ulogu prema obitelji, posebno prema djeci. Na ovaj dan djeci se obično naglašava koliko trebaju biti zahvalna svojim roditeljima, posebno očevima za sav trud, a očevima se predlaže da razmisle o svome očinstvu i pronađu načine gdje se mogu još poboljšati – istaknula je Pavelić.

(www.icv.hr, vg; foto: OŠ I.G.K. Zdenci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content