Dijabetičari orahovačke Udruge “Zdravlje” u 2023. godini nastavljaju sa zacrtanim aktivnostima

Dijabetička udruga “Zdravlje” svake je godine aktivna, posebno u svom glavnom cilju, edukaciji građana o opakoj bolesti dijabetesa te pomoći svojim članovima.

Tako je bilo i u 2022. godini što je istaknuto i na nedavno održanoj godišnjoj skupštini na kojoj je potvrđeno kako udruga nastavlja u istom pravcu i u tekućoj godini.

-Iznimno je važno prije svega educirati zdrave sugrađane o šećernoj bolesti i upozoriti ih na svu opasnost koju ona sobom nosi, a naravno mi smo tu na raspolaganju svojim članovima i svim onim drugim sugrađanima koji su oboljeli od ove bolesti, a nisu naši članovi, za svaku pomoć i savjet. Moram se zahvaliti svim našim suradnicima i donatorima na velikoj pomoći, posebno Gradu Orahovici kao glavnom donatoru – rekao je predsjednik “Zdravlja” Stjepan Dujmić.

Zdravlje Skupstina 2

Na navedenoj skupštini nazočio je i gradonačelnik Saša Rister pohvalivši rad udruge.

-Pohvalno je ovo što vi radite, što djelujete preventivno na sve naše sugrađane. Grad i ja osobno smo vam naravno uvijek partner i prijatelj i vjerujem da ćete svojom aktivnošću i voljom odraditi sve zacrtane planove u ovoj godini – zaključio je Rister.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content