Godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bušetina: Ove godine cilj je urediti vatrogasnu garažu i prostorije DVD-a

U društvenom domu, koji se nalazi tik uz vatrogasne prostorije u centru naselja Bušetina, u subotu, 18. ožujka održana je redovna godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bušetina.

Uz brojne članove, skupštini su nazočili načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateja Fras Venus, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Bušetina Ivica Brlas, predstavnici Vatrogasne zajednice općine Špišić Bukovica, DVD Okrugljača, DVD Špišić Bukovica, DVD Vukosavljevica, predstavnici Udruge Škrinja Bušetine i predstavnici Nogometnog kluba Bušetina 1947.

Izvješće o radu za 2022. i plan rada za 2023. godinu podnio je predsjednik društva Domagoj Majstorović.

IMG_8085-Custom

U protekloj godini nabavljena je potrebna oprema za vatrogasce, članovi su sudjelovali u obilježavanju Dana vatrogasaca, te na županijskoj i općinskoj vatrogasnoj vježbi. DVD Bušetina bilo je domaćin županijskog natjecanja za pomladak. U proteklih godinu dana društvo je imalo pet intervencija.

-Ovim putem bih se zahvalio općinskom načelniku Hrvoju Mileru i Općinskom vijeću, koji nam svesrdno financijski pomažu u radu, a posebice u nabavci opreme – naglasio je Majstorović.

U ovoj godini, uz nabavku nove opreme i sudjelovanje na vatrogasnim vježbama i natjecanjima, glavni cilj je uređenje vatrogasne garaže i prostorija DVD-a.

IMG_8070-Custom

Rad DVD-a Bušetina pohvalila je na kraju zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko podravske županije Mateja Fras Venus.

-Nakon obnove rada 2019. godine, Dobrovoljno vatrogasno društvo Bušetina je sve aktivnije i brojnije. Imaju veliki broj djece i mladeži, tri nova odrasla člana te 16 operativnih članova, što je šest više od zakonskih propisa. To je sve potvrda kvalitetnog vođenja rukovodstva društva i velikog angažmana svih članova DVD-a Bušetina – zaključila je Mateja Fras Venus.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content