KINO PARK Ovog vikenda pogledajte “Shazam! Bijes bogova” i “Marmaduke: Buntovnik na četiri noge”

Kino Park i ovog vikenda donosi dvije odlične projekcije. Tako u subotu, 18. ožujka od 19 sati, pogledajte akcijsku avanturu “Shazam! Bijes bogova”.

Izvorno ime:
Shazam! Fury of the Gods
Redatelj: David F. Sandberg
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody
Trajanje filma:
Godina: 2022
Država: USA
Sadržaj filma: Nastavljamo priču tinejdžera Billya Batsona koji se nakon što izgovori čarobnu riječ “SHAZAM!” transformira u superheroja. Obdaren moćima bogova, Billy Batson i druga udomljena djeca još moraju naučiti kako uskladiti tinejdžerski život s alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njima ukradenom magijom, Shazam i njegova obitelj morat će se boriti za svoje supersile, živote i sudbinu cijelog svijeta. U filmu “Shazam! Bijes Bogova” glume Zachary Levi (“Thor: Ragnarok”) kao Shazam; Asher Angel (“Andi Mack”) kao Billy Batson; Jack Dylan Grazer (“Ono: Drugo poglavlje”) kao Freddy Freeman; Adam Brody (“Djevojka koja obećava”) kao super heroj Freddy; Ross Butler (“Raya i posljednji zmaj”) kao super heroj Eugene; Meagan Good (“Dnevna smjena”) kao Super heroj Darla; D.J. Cotrona (“G.I. Joe: Osveta”) kao super heroj Pedro; Grace Caroline Currey (“Annabelle: Početak”) kao Mary Bromfield / superjunakinja Mary; Faithe Herman (“To smo mi”) kao Darla Dudley; Ian Chen (“Putovanje jednog psa”) kao Eugene Choi; Jovan Armand (“Drugi start”) kao Pedro Pena; Marta Milans (“White lines”) kao Rosa Vasquez; Cooper Andrews (“Živi mrtvaci”) kao Victor Vasquez i Djimon Hounsou (“Mjesto tišine 2”) kao Čarobnjak. Glumačkoj ekipi pridružuju se Rachel Zegler (“Priča sa zapadne strane”), Lucy Liu (“Kung Fu Panda”) i oskarovka Helen Mirren.

A u nedjelju, 19. ožujka od 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Marmaduke: Buntovnik na četiri noge”.

Izvorno ime:
Marmaduke
Redatelj: Mark A.Z. Dippé
Žanr: Animirani
Uloge:
Trajanje filma: 88 min
Godina: 2023
Država: SAD

Sadržaj filma: Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa. Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra “kauboja” s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

(www.icv.hr, Kino Park)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content