Nogometaši Papuka Osječko 1664, Pitomače i No Limit TVIN-a upisali tri boda: Doznajte rezultate subotnjih utakmica

Predstavnici Virovitičko-podravske županije u 3. Nogometnoj ligi Sjever ovog su vikenda ostvarili polovičan uspjeh. Virovitički nogometaši u Križevcima su upisali i drugi poraz u proljetnom dijelu natjecanja, a bolji od njih bio je domaći Radnik s 2:0. Nogometaši orahovačkog Papuka Osječko 1664 slavili su na gostovanju kod Podravine u Ludbregu rezultatom 3:2.

Odigrano je i nekoliko susreta na četvrtoligaškim travnjacima. Ulogu velikog favorita opravdali su Pitomačani koji su pred svojim navijačima pobijedili Čazmu 3:0. Nogometaši Slatine na domaćem su travnjaku remizirali s Graničarom iz Legrada, bilo je 2:2. Poraz i to uvjerljiv, upisali su suhopoljski “Grofovi” na gostovanju u Cvetkovcu gdje ih je s visokih 6:0 nadigrao domaći Tehničar.

Remijem je startalo 15. kolo 1. županijske nogometne lige. Na Školskom vrtu u Gornjem Bazju domaće Bratstvo i Mikleuš odigrali su 3:3.

S proljetnim dijelom natjecanja danas (subota) su startali županijski drugoligaši u skupini Zapad. Prvi susret odigran je na travnjaku Sportskog centra TVIN u Virovitici, gdje je domaći No Limit TVIN bio uvjerljiv u susretu s Gradinom. Rezultat u korist domaće momčadi glasio je 4:1.

3. NL Sjever: 16. kolo

Radnik Križevci – Virovitica 2:0

Podravina Ludbreg – Papuk Osječko 1664 2:3

4. NL BJ-KC-VT: 15. kolo

Pitomača – Čazma 3:0

Tehničar Cvetkovec – Suhopolje 6:0

Slatina – Graničar Legrad 2:2

1. ŽNL: 15. kolo

Bratstvo Gornje Bazje – Mikleuš 3:3

2. ŽNL Zapad: 12. kolo

No Limit TVIN – Gradina 4:1

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content