Održan sastanak s predstavnicima umirovljeničkih udruga s područja grada Virovitice

Zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac održala je danas (srijeda) sastanak s predstavnicima umirovljeničkih udruga s područja grada Virovitice. Sastanak se odvijao u tonu dogovora oko budućih aktivnosti: proslave Međunarodnog praznika rada – 1. svibnja, programa rekreacije za starije osobe u prostoru hale Viroexpo koji bi održavale članice udruge, susreta umirovljenika u organizaciji Virovitičko-podravske županije koji će se održati 29. svibnja, dogovore oko javljanja na natječaje i drugo.

Na sastanku je predstavljeno i nadolazeće događanje u organizaciji Matice umirovljenika VPŽ koje će se održati u ponedjeljak, 3. travnja u 17 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, pod nazivom “Uskrsna fantazija za uši, oči, nepce i dušu”.

– U sklopu događanja odvit će se poetsko-glazbena večer “Stih + stih = zbirka” na temu duhovne poezije, izložba ručnih radova, ukrasa i pisanica ukrašenih različitim starim tehnikama te izložba uskrsnih slastica rađenih po staroj recepturi- pobliže je objasnio inicijator i voditelj događanja Trpimir Markotić.

Inače, koordinacije umirovljeničkih udruga s područja Virovitice održavaju se jednom mjesečno u organizaciji Grada Virovitice.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content