Pronašla bombe i tromblonsko streljivo na tavanu kuće u Čepinu: Sve na siguran način izuzeo policijski službenik za protueksplozivnu zaštitu

U utorak, 21. ožujka oko 11,45 sati, 60-godišnjakinja je pronašla dvije ručne bombe M-75 i šest komada tromblonskog streljiva, na tavanu kuće u Čepinu, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo pronađene bombe i streljivo.

Iz policije još jednom podsjećaju građane da akcija “Manje oružja, manje tragedija” još traje.

-Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92- ističu iz osječke policije.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content