Turistička zajednica grada Osijeka poziva izlagače na predstavljanje uskrsnih običaja: Izbor najljepše ukrašene pisanice

Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka pozivaju sve zainteresirane udruge nacionalnih manjina grada Osijeka te Slavonije i Baranje kao i čuvare tradicije da na Veliku subotu, 8. travnja predstave svoju tradicijsku gastronomiju i uskrsne običaje na Trgu Slobode od 9 do 13 sati.

-Ova hvale vrijedna manifestacija uistinu je jedinstvena u Hrvatskoj, te će tradicionalno i ove godine uveseliti naše sugrađanke i sugrađane, kao i drage goste, koji će uživati u bogatstvu i raznolikosti korizmenih i uskrsnih običaja našeg kraja. Najljepši prikaz na štandu kao i najljepše ukrašena pisanica bit će prigodno nagrađeni, a ukoliko želite da rad Vaše udruge bude popraćen prigodnim nastupom pjevačkih i/ili plesnih sekcija udruga, u prijavi je potrebno navesti skladbu i dužinu trajanja nastupa – ističu iz TZ grada Osijeka.

Zainteresirani izlagači trebaju se javiti na službeni e-mail Turističke zajednice grada Osijeka: [email protected] najkasnije do petka 31. ožujka. Više informacija može se dobiti na službeni telefonski broj 031 203 755, TZ grada Osijeka.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content