TZ Općine Pitomača poziva sve zainteresirane na uključivanje u aktivnosti u povodu obilježavanja Dana općine Pitomača – Vidovo 2023.

Turistička zajednica Općine Pitomača uputila je poziv svim zainteresiranim dionicima s područja općine Pitomača za uključivanje u aktivnosti u povodu obilježavanja Dana općine Pitomača – Vidovo 2023.

Svi oni koji žele svojim manifestacijama i događajima sudjelovati na obilježavanju i samim time obogatiti program obilježavanja Dana općine mogu se sa svojim prijedlozima javiti osobno u Turističku zajednicu Općine Pitomača na adresi Ljudevita Gaja 26, putem mail adrese: [email protected] ili se javiti na broj mobitela 091/620 2088.

– Bliži nam se najsvečaniji trenutak u našoj općini te ovim putem pozivamo sve pojedince, udruge, škole, poduzetnike, obrtnike s područja općine Pitomača da nam se jave i da zajedno s nama obogate ovogodišnji program proslave Dana naše općine. Svi prijedlozi su dobro došli – rekla je direktorica Turističke zajednice Općine Pitomača Ivona Pankaz.

Svoje prijedloge i sugestije najkasnije možete poslati do 31. ožujka.

(www.icv.hr, ib; foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content