U Dječjem vrtiću Suhopolje kreativno i zabavno proslavljen Dan očeva

U ponedjeljak, 20. ožujka u poslijepodnevnim satima u Dječjem vrtiću Suhopolje održana je igraonica u povodu Dana očeva kojoj su prisustvovali očevi i njihova djeca, polaznici Dječjeg vrtića Suhopolje.

– Proslavu Dana očeva obilježavamo u našem vrtiću već dugi niz godina. Nažalost, taj niz je bio prekinut dolaskom pandemije Covid-19 virusa, ali ga sada ponovno nastavljamo.
Očevi su se rado odazvali našem pozivu te smo druženje započeli zakuskom u sobama dnevnog boravka. Nakon toga djeca su svojim očevima izrecitirali kratke prigodne recitacije i otpjevali pjesmice te ih darivali vlastoručno izrađenim darovima i čestitkama u kojima su im izrazili svu svoju ljubav.

Zatim su zajedno sa svojim očevima sudjelovali u raznim likovnim aktivnostima, natjecateljskim igrama, a bili su i mali majstori. Vrhunac druženja bio je odlazak na dvorište vrtića gdje su očevi i djeca igrali nogomet, igrali se na spravama i pokazivali očevima stečene vještine i spretnost.

Našem druženju je također prisustvovao načelnik općine Suhopolje gosp. Goran Doležal sa svojom djecom koji su polaznici našeg vrtića te vlč. Ljubo Krmar kojeg poneka djeca poznaju te su mu se obradovali kada su ga vidjeli.

Vrtić je odzvanjao od smijeha, cike i veselja, baš kako to i mora biti u jednom vrtiću – kažu iz Dječjeg vrtića Suhopolje. 

(www.icv.hr, DV Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content