U Orahovici održano zanimljivo predavanje za žene pod nazivom “Život po mojoj mjeri”

Zajednica žena “Katarina Zrinski” Orahovica organizirala je u orahovačkom hotelu Dukat zanimljivo predavanje isključivo za žene. Predavanje je održala certificirana voditeljica energetskih kodova Nada Predrijevac iz Virovitice na temu “Život po mojoj mjeri” koje je pratio velik broj Orahovčanki od 20 do 70 godina.

-Poanta ovog mog predavanja i onoga što proučavam već dugi niz godina je kako život nije nešto što nam se dešava. Čovjek nije ovdje primarno da bi patio nego je svrha da si čovjek planira život onako kako on to sam želi, odnosno mi smo kao ljudi kreatori vlastitog života. U Orahovici sam upoznala žene s nekakvim alatima i metodama kako postati kreator vlastitog života, izaći iz te kolotečine, povezati se sam sa sobom kako bi jednostavno poboljšali kvalitetu svog života u svakodnevnom radu. Ono što je važno je da ne trebamo reagirati na okolnosti koje nas svakodnevno pritišću, nego bi trebali svjesno sa svojim odlukama odlučivati kojim tijekom želimo da nam život ide. Vjerujem da sam uspjela nešto potaknuti u razmišljanjima žena u Orahovici i prije svega moram reći da se od srca zahvaljujem organizatoricama i meni je zaista ovdje bilo lijepo, a nadam se i ženama koje su pratile predavanje – rekla je Nada Predrijevac.

Predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinski”, Danijela Kordoš, bila je iznimno zadovoljna što se pozivu odazvao velik broj žena.

-Ovo predavanje i sve ono što Nada Predijevac proučava je nešto jako korisno i zanimljivo i presretna sam što su orahovačke žene to prepoznale. Nedavno je bio Dan žena i mi smo našim ženama htjele nešto organizirati na ovakav način i evo pokazalo se da je ovo predavanje bio pun pogodak jer tema je malo neobična, ali jako zanimljiva i sigurna sam da će puno toga ostati ženama u glavi i razmišljanju. Ovakav odaziv svih generacija orahovačkih žena nam je dao poticaj da već razmišljamo o novom predavanju ili radionici sličnog tipa – zaključila je Kordoš.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content