Virovitičke košarkašice Z-13 pobijedile Mladost: Ove nedjelje u Virovitici ih očekuje prvi veliki derbi za titulu prvakinja protiv Podravca iz Virja

Virovitičke košarkašice do 13 godina starosti u Prvenstvu Regije Sjever upisale su pobjedu protiv Mladosti iz Ivanovca te im predstoje dva susreta protiv Podravca iz Virja gdje im eventualne dvije pobjede donose titulu prvakinja Regije Sjever i put na završnicu Prvenstva Hrvatske.

Susret protiv Mladosti protekao je u potpunoj dominaciji Virovitičanki koje su već do poluvremena stvorile dvadesetak koševa razlike koju su rutinirano zadržale do kraja za konačnih 66:43.

Ovo je ujedno bila i uvodna utakmica u dva velika derbija protiv ekipe Podravca iz Virja. Prvu utakmicu navijači Virovitičanki moći će odgledati već u nedjelju, 26. ožujka u Virovitici s početkom u 16 sati i to u Sportskoj školskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor.

Eventualnom pobjedom djvojke bi se na korak približile svojim kolegicama iz kluba koje su već osigurale titule prvakinja Regije i nastupe na Prvenstvima Hrvatske u kategorijama do 11 i 15 godina starosti.

ŽKK Virovitica – ŽKK Mladost Ivanovec 66:43

ŽKK Virovitica: Katarina Kanjka, Lorena Kanižaj 12, Mia Milković 5, Dorotea Blažičević 16, Lucija Petras 2, Viktorija Maljak 9, Tena Derežić, Ema Kovačević, Klara Švarbić 2, Lavinia Subota 4 i Olja Radulović 2 i Iva Marošević 14.

(ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content