Zborovi građana u Taborištu i Čemernici: Najavljena sadnja novih drvoreda i radovi na osiguranju pružnih prijelaza u Podravskoj i Istarskoj ulici

Nakon Golog Brda i Podgorja, jučer (utorak) je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima sastanke s građanima održao u Taborištu i Čemernici. Stanovnicima ovih mjesnih odbora najavljen je početak projekta rekonstrukcije javne rasvjete, odnosno zamjena postojeće novom led rasvjetom, kao i sadnja drvoreda u sklopu projekta „Grad koji diše“. Novi drvoredi sadit će se u Moslavačkoj i Istarskoj ulici u Taborištu te u Ulici Tina Ujevića u Čemernici.

Također, gradonačelnik je najavio da se uskoro očekuje i početak radova na osiguranju željezničko-cestovnih prijelaza u Podravskoj i Istarskoj ulici u Taborištu, dok će se u Ulici Miroslava Krleže, u suradnji s Hrvatskim vodama, riješiti višegodišnji problem poplava uređenjem površinskog sliva u funkciji zaštite od štetnog djelovanja voda. Također, ove godine je u planu izrada projektne dokumentacije za cjelokupnu rekonstrukciju Krležine ulice. Zborovi građana nastavljaju se i danas i to u 18 sati u Jasenašu, a potom u 20 sati u Milanovcu. (virovitica.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content