KUP NS NAŠICE Iskrica u velikom finalu na domaćem terenu ugošćuje našički NAŠK

Četvrtoplasirana momčad 3. NL Istok, našički NAŠK, gostovat će sutra u Šaptinovcima gdje će ju u finalu Kupa NS Našice ugostiti Iskrica, član 2. ŽNL Našice.

Na terenu “Kraj Iskrice” domaćin ovog dvoboja proteklog je vikenda poražen od Vihora iz Jelisavca s 3:2, no forma Iskrice ovog proljeća i nije tako loša. Uz spomenuti poraz, klubu iz Šaptinovaca bodove je otkinuo i Omladinac iz Nize, dok su u preostalim ligaškim utakmicama ove godine, točnije njih pet, upisali pobjede.

Kvaliteta NAŠK-a je neupitna, u prilog tome ide i podatak da Našičani imaju drugu najbolju obranu lige, no preostaje za vidjeti koliko je na njih utjecao prošlotjedni poraz od Čepina kojim su propustili priliku približiti se vodećem Graničaru iz Županje na samo četiri boda zaostatka. Problem NAŠK-u predstavlja i “neefikasnost” budući da su postigli 28 pogodaka u 22 odigrane utakmice, a lošiji od njih u tom segmentu jedino je pretposljednji Omladinac iz Gornje Vrbe.

Dvije pobjede, dva remija i tri poraza učinak je NAŠK-a ovog proljeća, a prilika za izlaz iz nešto lošijih rezultata mogla bi biti upravo sutrašnja utakmica.

Naravno, Iskrica se također ima pravo nadati pobjedi u ovom dvoboju, pogotovo uz glasnu podršku domaćih navijača, a hoće li uspjeti iznenaditi favorizirane goste saznati ćemo sutra od 16:30 sati.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content