Tomislav Petrušić ponovno izabran za predsjednika Lovačke udruge “Vepar” Orahovica: Viktoru Pavlici povelja za 50 godina u lovstvu

Lovačka udruga “Vepar” Orahovica održala je u mjesnom domu orahovačkog prigradskog naselja Donja Pištana svoju redovnu, godišnju izvještajnu i izbornu skupštinu.

U izvještajnom dijelu skupštine, o radu je u proteklom razdoblju govorio predsjednik Tomislav Petrušić.

-Lovačka udruga Vepar broji osamdesetak članova i raspolaže s 12 tisuća hektara lovišta. Iza nas je godina redovnih aktivnosti kao što su održavanje lovotehničkih objekata, sudjelovanje na svim gradskim i županijskim manifestacijama, te održavanje lovova s gostima. Nastavili smo s izgradnjom lovačkog doma Točak. Lovna je godina bila dobra, a na kraju bih se u ime udruge zahvalio Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Orahovici na korektnoj suradnji i pomoći – rekao je Petrušić.

Kroz financijsko izvješće bilo je vidljivo dobro poslovanje i ostvarenje svih željenih prihoda, a blagajnik Stjepan Troha zahvalio se posebno članovima izvršnog odbora, lovcima, tajniku i predsjedniku na pomoći pri obavljanju blagajničkih poslova.

Skupstina LU Vepar 2 Tomislav Petrusic i dalje predsjednik

Nakon što su sva izvješća usvojena, pristupilo se izborima. Tako je jednoglasno za novog/starog predsjednika izabran Tomislav Petrušić te za lovnika županijskog lovišta Davor Boljkovac, za lovnika državnog lovišta Dražen Radišić, Silvio Pavić je izabran za tajnika, Velimir Puža za ekonoma, Željko Stančin je novi blagajnik, a u novi Nadzorni odbor izabrani su Krunoslav Bašić, Zoran Kordoš i Zoran Kasapović.

Na kraju skupštine uručena su lovačka odlikovanja za posebne zasluge u radu društva, a dobili su ih: Milan Štajdohar, Željko Smiljanić, Silvio Pavić i Slaven Pezić, dok je posebno priznanje – povelju za 50 godina u lovstvu, dobio Viktor Pavlica.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content