Tvrtka Šantić promet ovog proljeća donosi sljedeću generaciju STIHL robotskih kosilica, ali i cijeli niz asortimana za radove na otvorenom

Osnivanjem trgovačkog obrta, tvrtka Šantić promet još je 1995. godine registrirala djelatnost prodaje poljomehanizacije, alata, rezervnih dijelova te ostalog pribora za poljoprivredu. Nakon dvije godine uspješnog rada dopunili su ponudu sa servisnom uslugom – Servis malolitražnih motora, za popravak motornih pila, trimera, kosilica, generatora, motornih pumpi, traktorskih prskalica te za svu ostalu opremu iz prodajnog asortimana.

Danas tvrtka Šantić promet posluju s dvije trgovine i dva servisa u Virovitici i Cabuni, imaju status ovlaštenog zastupnika i servisera, zadovoljavaju sve norme i standarde u toj djelatnosti, i to ne samo po opremi, nego i po prostoru te ljudskim potencijalima.

MG_1576-CustomNajznačajnija zastupstva su im poznate svjetske tvrtke Stihl, Briggs&Stratton, Husqvarna, Messis, Labinprogres te poljoprivredna mehanizacija Agromehanika, a ovog proljeća za sve svoje kupce priredili su veliki proljetni asortiman.

U trgovinama Šantić promet tako možete pronaći slijedeću generaciju STIHL robotskih kosilica, benzinske, akomulatorske, električne i traktorske kosilice, benzinske motorne kose za njegu i održavanje travnjaka, motorne čistače, akomulatorske motorne kosilice, leđno nosive benzinske motorne kose, kao i brojni drugi asortiman namijenjen radovima na otvorenom.

– Naše odvojene trgovine, STIHL I Husqvarna, u potpunosti su popunjene njihovim asortimanima, a trenutno možemo istaknuti našu ponudu za proljetnu sezonu koja obuhvaća kosilice, trimere, robot kosilice, odnosno sve ono što je najaktualnije. Također, omogućujemo i kupnju na odgodu, kreditne kartice, odnosno produžena plaćanja koja će ljudima omogućiti lakšu i prihvatljiviju kupovinu. Napominjem da cijeli naš asortiman pokrivamo jamstvom i rezervnim dijelovima. Naš prvi servis u potpunosti je besplatan, nudimo i montažu, dostavu, kao i svojevrsnu edukaciju kojom našim kupcima objašnjavamo kako pravilno rukovati alatom kako bi mu se produžilo vrijeme trajanja te se smanjila mogućnost kvarova. To je naš udjel u prodaji i smatram da smo po tome jedinstveni- rekao je Ivan Šantić.

MG_1556-CustomTrgovinu Šantić promet možete posjetiti u Virovitici u ulici Stjepana Radića 43-45, te u Cabuni u ulici Pavla Radića 28-37, a kontaktirati ih možete i putem brojeva telefona: Trgovina STIHL Virovitica 033/725-808 i 099/233-4713, Servis i trgovina Husqvarna Virovitica 099/233-4714, Trgovina STIHL Cabuna 033/780-113 i 099/233-4711, te Servis i trgovina Husqvarna Cabuna 099/233-4712

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content