U Antunovcu održan prvi od ukupno tri Kids daya: Glavni dio teniske manifestacije za najmlađe u subotu na Trgu slobode u Osijeku

Dok Osječani na teniskim terenima u Perivoju kralja Tomislava već peti dan uživaju u kvalitetnim teniskim mečevima Osijek Opena 2023., teniskog turnira ITF serije, u Antunovcu su oni najmlađi uživali u učenju kroz igru. Održan je prvi od ukupno tri Kids daya, popratne manifestacije turnira kojoj je cilju popularizirati tenis i približiti ga onim najmlađima. U suradnji s Općinom Antunovac u utorak će se isti održati i u Ivanovcu, a za sve zainteresirane osigurana su i dva mjeseca besplatnog tenisa.

Glavni Kids day i prilika da se okušaju u tenisu i oni najmlađi, bit će u subotu, 29. travnja, od 10 do 12 sati na Trgu slobode.

U organizaciji TK Tennis Talents Osijek i HTS, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, na Osijek Openu 2023., teniskog turnira ITF serije nastavljaju se mečevi, pa se danas (28. travnja) održava treće kolo. U jučerašnjem drugom kolu glavnog ždrijeba nastupile su i hrvatske tenisačice Petra Marčinko, Luna Ivković, Tena Lukas i finalistica prošlogodišnjeg turnira Antonia Ružić.

Marčinko, Lukas i Ružić korak su bliže nastupu u završnom dijelu turnira, a za Ivković je natjecanje završilo. Za mjesto u trećem kolu izborila se i prošlogodišnja dobitnica, Čehinja Dominika Šalkova.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content