Vatrogasna zajednica grada Slatine održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Vatrogasna zajednica grada Slatine, koja okuplja dobrovoljna vatrogasna društva Slatina, Bakić, Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Golenić, Sladojevački Lug i Javnu vatrogasnu postrojbu grada Slatine, jučer (srijeda) je u Vatrogasnom domu DVD-a Slatina održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštinu je otvorio i sve nazočne pozdravio predsjednik zajednice Branko Belošević, koji je zatim podnio izvješće o radu u proteklom periodu, kao i financijsko izvješće za isto.

Isto tako, predsjednik Belošević je predstavnicima dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Slatine i JVP Slatina podnio plan rada za 2023. godinu i financijski plan za isto razdoblje. Izvješća i planovi su jednoglasno usvojeni.

U izvješću o radu moglo se čuti da su na području VZG Slatine tijekom 2022. godine vatrogasci intervencijski djelovali 186 puta, od čega je bilo 50 požara, 62 tehničke intervencije i 74 ostalih intervencija.

Skupština je zaključena pohvalama gostiju na rad Vatrogasne zajednice grada Slatine, te željama za što manje intervencija u periodu koji slijedi.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content