4. LIGA BJ-KC-VT Oslabljeno Suhopolje poraženo od Garića: “Grofovi” od 13. minute igrali s igračem manje, Rupčić dosudio dva kaznena udarca za goste

Nogometaši Suhopolja proteklog su vikenda odigrali posljednju utakmicu na domaćem terenu u ovoj sezoni 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Pemperova momčad u oslabljenom je izdanju ugostila Garić iz Garešnice, a domaći strateg na klupi je imao samo pričuvnog vratara Valentina Vrnavića.

Stvari su “nizbrdo” za domaću momčad krenule već u 5. minuti kada je mrežu Jakova Vlainića pogodio Ante Starčević s bijele točke, a dodatno su se zakomplicirale u 13. minuti kada je glavni sudac utakmice Karlo Rupčić pokazao crveni karton Mariu Fištroviću

Do odlaska na odmor Garić je riješio pitanje pobjednika, a mreža Vlainića tresla se još pet puta. Ante Starčević postigao je još dva zgoditka, jednog s 11 metara, a drugog iz igre, dva gola postigao je Filip Kožuhar, a jednog Klaudio Jergović.

U nastavku utakmice promjene rezultata nije bilo, a Suhopolje je tako i dalje ostalo na 4 osvojena boda.

Do kraja sezone ostalo je još jedno kolo, a “grofovi” će ju završiti na posljednjem mjestu. Zadnje kolo “žuto-zeleni” odigrati će u Ferdinandovcu ove subote.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content