DAN GRADA Osječka grupa Vigor u Orahovici zabavila sve generacije

Središnji dan proslave Dana grada i 795. rođendana Orahovice te blagdana Našašća Svetog Križa, završen je koncertom osječke grupe Vigor u punom orahovačkom gradskom parku. Dva i pol sata odlične zabave priredili su Mario Roth i njegova ekipa, a Mario je nakon prve uvodne pjesme s pozornice govorio kako voli doći u Orahovicu.

– Jako volim Orahovicu, ali nažalost prošlo je previše vremena otkako sam posljednji puta bio ovdje. Sjećam se kako se često ovamo dolazio kao dijete na kupanje na vaše predivno Jezero, tu smo provodili dane, a evo sada kao grupa Vigor dugo nismo bili i zato je sada poseban osjećaj ponovno biti s vama – povikao je Roth i tada je krenulo, Još fališ do bola, Marija, Da sam ja on, Divna, Vino rumeno i mnogi drugi hitovi pjevali su se u glas.

Kompletna ekipa Vigora i nakon koncerta nije zaboravila svoje obožavatelje, naime još dugo su ostali kako bi se fotografirali s obožavateljima. Koncert je ispratio i orahovački gradonačelnik Saša Rister.

– Presretan sam što je unatoč činjenici da je radni dan, naš središnji gradski park bio pun i da su se ljudi dobro zabavili. Pred nama je još nekoliko aktivnosti u sklopu Dana grada, odmora nema, idemo dalje u nove radne pobjede – rekao je Rister.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content