Enigmatska udruga Orahovica organizirala veliki PUB kviz u sklopu 55. Orahovačkog proljeća: Pobjeda ekipi ”Tko laje zlo ne misli”

Enigmatska udruga Orahovica nastavila je s organizacijom PUB kviza u sklopu Orahovačokog proljeća. Osam ekipa okušalo se u provjeri znanja iz 10 kategorija, književnost, povijest, zemljopis, sport, film, glazba, opća kultura, Orahovica, sve na ”m” i enigmatika i na kraju se do posljednjeg pitanja nije znao pobjednik.

Ipak, nakon zbroja svih bodova, pobjedu je odnijela ekipa “Tko laje zlo ne misli”, drugo mjesto pripalo je “HVIDR-i Orahovica” dok je treće mjesto osvojila ekipa “UHBL PTSP VPŽ”. Medalje najboljima uručio je predsjednik Enigmatske udruge Orahovica Stjepan Varaždinac:

– Započeli smo prošle godine za Dan grada s PUB kvizom ”Zajedno u ratu-zajedno u miru” s ciljem očuvanje istine na Domovinski rat, a kako se kviz pokazao posjećenim i dobrim, nastavili smo i za Orahovačko proljeće pod nazivom samo PUB kviz. Razgovarajući s natjecateljima oba kviza, zaključili smo da moramo nastaviti i ove godine i eto, nakon Dana grada ponovno smo tu, a planiramo napraviti još nešto do kraja godine. Čestitam pobjednicima i zahvaljujem se od srca svima koji su se odazvali– rekao je Varaždinac.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PUB kviz 2 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content