Ivan Presečan emotivan nakon dvostruke krune: Nema ljepše nego nešto osvojiti sa svojim ljudima, hvala navijačima i upravi

Nogometaši četvrtoligaša Pitomače jučerašnjom (utorak) pobjedom nad Papukom Osječko 1664 u finalnoj utakmici Županijskog kupa osvojili su dvostruku krunu, što je i bio zacrtani cilj prije početka sezone. Podsjetimo da su tri dana ranije pobjedom u Voćinu potvrdili naslov prvaka 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Sreći brojnih navijača Pitomače, igrača, klupske uprave, predsjednika Denisa Nemčevića i trenera Ivana Presečana nije bilo kraja. U jednom trenutku i sam Presečan htio je utrčati na teren, bodrio je svoje igrače tijekom svih 90 minuta, a nakon posljednjeg zvižduka suca Nikole Kristića, jedva je susprezao emocije.

-Što reći, preplavile su me emocije, presretan sam zbog dvostruke krune, nije bilo lagano, ali sav trud i odricanje konačno su se isplatili. Nama ovo znači jako puno, a nekome tko nije u nogometu ili općenito u sportu, to je teško shvatiti. Ne želim sada ulaziti u detalje, bitno je da smo ostvarili zacrtane ciljeve, a momčadi Papuka čestitam na doista fer i korektnoj utakmici. Iako se kup susreti igraju na jednu utakmicu i bitan je samo rezultat, pokušavali smo igrati atraktivno i težiti lijepom nogometu. Želim pohvaliti sve naše navijače i simpatizere koji su na finale stigli u velikom broju, zahvaliti im svima na podršci koju nam pružaju od početka sezone. Ovako velik broj navijača naša je najveća nagrada. Zasluženo smo slavili i pokazali da smo trenutno najbolja momčad u županiji – rekao je u jednom dahu Presečan.

Trener Pitomače kratko se osvrnuo i na odličan pogodak Nikole Plavšića.

-Diktirali smo ritam utakmice, stisli na vrijeme, svi su bili na razini, a Plavšić sjajan, fenomenalan pogodak koji mu nije prvi takav u karijeri. Sve u svemu kapa do poda – zaključio je.

Prema posljednim informacijama iz kluba, na ‘Gmanju’ se ove subote sprema velika proslava dvostruke krune, a Presečanu i njegovim igračima preostalo je odigrati susret posljednjeg, 26. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. S početkom u 17:30 sati ugostit će Graničar iz Legrada.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content