KINO PARK Ovog vikenda pogledajte horor “Boogeyman” te avanturu “Mala sirena 3D”

Kino Park i ovog vikenda donosi dvije nove projekcije. Tako u subotu, 3. lipnja u 19 sati, pogledajte horor “Boogeyman”.

Izvorno ime: The Boogeyman
Redatelj: Rob Savage
Žanr: horor
Uloge: Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Sophie Thatcher
Trajanje filma: 98 min
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Napeta adaptacija istoimene kratke priče slavnog Stephena Kinga koja će vam utjerati strah u kosti i zbog koje biste mogli provjeravati ima li čudovišta ispod kreveta ili se možda krije u ormaru?! Priča prati srednjoškolku Sadie i njezinu mlađu sestru Sawyer koje se oporavljaju od tragične smrti majke. Njihov otac radi kao terapeut i nastoji ne razmišljati o tragediji koja ih je zadesila. Kada se njegov očajni pacijent neočekivano pojavi u njihovom domu tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujući nadnaravni entitet koji radi plijen od obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava. Sadie i Sawyer ubrzo shvate da ih opsjeda sadistička prisutnost u vlastitoj kući. Njih dvije borit će se da to dokažu ocu Willu bez čije pomoći bi moglo biti prekasno za spas.

A u nedjelju, 4. lipnja u 17 sati, pogledajte avanturu sinkroniziranu na hrvatski jezik “Mala sirena 3D”.

Izvorno ime:
Little Mermaid 3D
Redatelj: Rob Marshall
Žanr: avantura
Uloge: Halle Bailey, Melissa McCarthy, Jonah Hauer-King, Javier Bardem
Trajanje filma: 135 min
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Dugoočekivani i Oscarom nagrađeni glazbeni klasik studija Disney ove godine dolazi u igranoj verziji priče o djevojci iz mora koja zbog ljubavi odlučuje napustiti svoj bajkoviti podvodni svijet. Najmlađa kćer kralja Tritona, Ariel, žudi saznati više o svijetu s druge strane mora, a dok obilazi površinu, zaljubljuje se u poletnog princa Erica. Dok je sirenama zabranjeno komunicirati s ljudima, Ariel mora slijediti svoje srce. Sklapa dogovor sa zlom morskom vješticom Ursulom, što joj daje priliku da iskusi život na kopnu, ali naposljetku dovodi svoj život – i očevu krunu – u opasnost.

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content