Majkama s ljubavlju: Djeca “Volim te, mama!” poručila pjesmom, plesom i recitacijama

U prepunom Kazalištu Virovitica danas (nedjelja) je obilježen Majčin dan, na tradicionalnoj, 26. priredbi “Majkama s ljubavlju” koju organizira Društvo “Naša djeca” Virovitica, uz pokroviteljstvo Grada Virovitice. 

I ove godine kazalište je bilo premalo za sve majke i očeve, braću i sestre, bake i djedove, odnosno članove obitelji koji su došli vidjeti što su to djeca koja pohađaju vrtiće, škole, udruge i klubove pripremili mamama za njihov dan. 

U bogatom programu nastupili su, između ostalih, djeca i mladi okupljeni u virovitičke Glazbenu igraonicu Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica, Dječji vrtić Cvrčak, Osnovnu školu Ivane Brlić-Mažuranić, Osnovnu školu Vladimir Nazor, Katoličku osnovnu školu, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju (COOR) Virovitica, Mažoretkinje Gradske glazbe, Dramsku skupinu Gradske knjižnice i čitaonice, KUC-u…

Mali izvođači su svojim plesom, pjevanjem, recitacijama, ali i vođenjem programa, za što su ih vrijedno pripremale njihove učiteljice, voditeljice i trenerice, mamama izrazili ljubav i zahvalnost na svemu što čine u njihovim životima. Mame su, u pratnji cijele obitelji, svoje čestitare nagradile pljeskom i zagrljajem.

Predsjednica Društva Željka Barić zahvalila je svima koji su doprinijeli da još jedan Majčin dan bude ovako topao, iskren i svečan, na radost i djece, ali i majki, baka i svih obitelji koje je ova manifestacija okupila. 

Djelić atmosfere potražite u našoj galeriji. (www.icv.hr, mlo) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content