Moto susreti u Našicama okupili stotinjak klubova iz regije: Koncert Brkova zaključio još jedan odličan događaj u organizaciji MK Racing

Zadnji vikend u svibnju je po običaju rezerviran za Moto susrete u Našicama te je Moto klub Racing i ove godine oduševio brojne posjetitelje na tradicionalnim 15. Moto susretima, koji se održavaju u sklopu proslave Dana grada.

Da je moto zajednica velika obitelj, pokazali su to i ove godine. Brojni motociklisti okupili su se na poligonu Autoškole i potom sudjelovali u defileu ulicama grada i spektaklu na trgu, koji samo bajkeri znaju pripremiti. Šećer na kraju je bio koncert “Brkova” koji su raspjevanu publiku zabavljali izvedbama svojih pjesama. 

Alen Bečko, predsjednik Moto kluba Racing, je rekao kako su iza njih zahtjevne pripreme, ali da se sve isplatilo kada vidi ovoliki broj gostiju i klubova koji su im došli u goste.

– Sav trud se isplatio, došli su nam prijateljski moto klubovi iz Srbije, Bosne i Hercegovine,  Njemačke, Mađarske, Slovenije i nadam se da su se lijepo proveli – rekao je Bečko.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba je došao podržati rad ove vrijedne udruge i rekao kako su sretni što u Našicama imaju ovakvu ekipu koja je uvijek spremna uskočiti gdje god treba.

– Moto klub Racing je jedna od najvrjednijih udruga s područja grada Našica, svojim radom i djelovanjem nas promiču gdje god se pojave i na tome sam im zahvalan. Zajedništvo koje ovdje postoji se rijetko može vidjeti i baš zato ljudi rado dolaze na njihove susrete i druženja, zaželio sam im puno sreće i uspjeha u radu i neka uživaju u svojim susretima –  izjavio je gradonačelnik Kašuba.

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content