OŠ Suhopolje obilježila Dan škole: Naj učenikom proglašen Gabrijel Momčilović

U Društvenom domu u Suhopolju, danas (petak) je svečanom priredbom obilježen Dan Osnovne škole Suhopolje. Tim povodom okupilo se mnoštvo djelatnika škole, učenika i njihovih obitelji, kao i predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Ivančica Fett-Škvarić, načelnik općine Suhopolje Goran Doležal, predsjednik Općinskog vijeća Suhopolje Marijan Brlek, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju VPŽ Martina Bunić…

Za ovu prigodu učenici i djelatnici škole izveli su glazbeni program u kojemu su nastupili pjevački zbor škole, mladi glazbenici na gitarama, mažoretkinje, plesači i mali folkloraši, a program su vodile učenice škole.

Tijekom programa obznanjeni su i najuspješniji učenici na školskim natjecanjima znanja, te najuspješniji sportaši. Ipak najuzbudljiviji trenutak je bio kada su proglašeni najbolji učenici škole za ovu školsku godinu, a to su učenik Dino Čolić (razrednica Martina Rokinger), učenica Anamarija Marković i kao naj učenik škole Gabrijel Momčilović (razrednik Jadranko Albert).

Čestitke i nagrade najboljim učenicima uručili su ravnatelj Anto Škraba i načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal, a sve djelatnike i učenike škole razveselili su županijska pročelnica Martina Bunić i ravnatelj Gimnazije Petra Preradovića Virovitica Kristijan Gostimir koji su, uz čestitke učenicima i djelatnicima škole, iznijeli i značajan podatak – da su bivši učenici OŠ Suhopolje među najuspješnijim učenicima u srednjim školama u Virovitici. Tim povodom Kristijan Gostimir je ravnatelju Anti Škrabi uručio i Zahvalnicu za odličnu suradnju i vrlo kvalitetan rad škole.

Program je završio zajedničkom pjesmom učenika i djelatnika, ali i svih nazočnih mještana i gostiju koji su poželjeli i daljnji uspjeh učenicima i djelatnicima ove škole.

(www.icv.hr, bs; foto: B. Sokele) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content