Osnovna škola Đuro Ester obilježila 64. godišnjicu rada

U koprivničkoj dvorani Domoljub danas je održana svečana akademija povodom proslave 64. Dana Osnovne škole „Đuro Ester“. Uz učenike i djelatnike škole, svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik koprivničkog Gradskog vijeća Ivan Pal, ravnatelji gradskih osnovnih škola te drugi gosti i prijatelji škole.

Uvodnim riječima uzvanicima se obratila ravnateljica Sanja Prelogović koja je zahvalila Gradu i Županiji na podršci te naglasila kako jedino kroz zajedničko sudjelovanje škole, roditelja i društva u cjelini, moguće stvoriti ispravne moralne vrijednosti te djeci pomoći da ne postanu samo dobri učenici već i dobri ljudi.

Čestitku su uputili i predsjednik Gradskog Vijeća Pal te zamjenik župana Ljubić koji su pohvalili rad škole, te istaknuli kako je OŠ Đuro Ester svijetli primjer za brojne aktivnosti koje se provode unutar ustanove. Materijalni uvjeti su važni, poručili su govornici, no najvažniji su ljudi – učenici, nastavnici i roditelji, koji zajedničkim snagama stvaraju nove generacije koje dolaze.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

(kckzz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content