PIONIRI Uvjerljive pobjede Virovitice i Slatine: Bratstvo efikasno u Crncu, Gradina i Bilogora 1947. podijelili bodove

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji pionira.

PIONIRI U-9

Uvjerljivu pobjedu upisali su nogometaši Slatine na gostovanju u Lukaču. Po tri zgoditka za goste postigli su Fran Hamaček, Matijas Mioljević i Ivano Štampar, dva pogotka upisali su Adriano Puhanić i Ante Stipanić, a jednog Jakov Razum.

Pitomača je bila bolja od No Limit Tvina, a gosti su slavili golovima Karla Pejovića, Mateja Balažića, Tea Bosilkovskog i Tome Vrbaslije.

Na stadionu Park susreli su se Suhopolje i Virovitica, a bodovi su pripali ‘narančasto-crnima’. Po jedan zgoditak za momčad s Vegeške postigli su Matej Taboršak, Matej ŠuperAdam Spudić, dok je jedini strijelac za “Grofove” bio Gabriel Krivačić.

Utakmica 11. kola između ŠN Graničar Okrugljače i milanovačkog Sokola bit će odigrana naknadno.

rezultati 11. kola:

Lukač 05 – Slatina 0:14
No Limit Tvin – Pitomača 0:4
Suhopolje – Virovitica 1:3

tt 20

PIONIRI U-11

Dvije zaostale utakmice 14. kola odigrane su kod pionira U-11.

Četekovački Dinamo slavio je na svom terenu protiv Bratstva. Golove za domaću momčad postigli su Jan Blažević i Luka Srbić, dok je poraz Bratstva ublažila Ana Špoljar.

Milanovački Sokol poražen je kod kuće od Podravca iz Sopja, a strijelci za goste bili su Noa Bajt, Fran Čmarec, Andrej Mikulec i Mateo Lešković.

Bratstvo je poraženo i u utakmici 16. kola na gostovanju u Rezovcu. Domaćini su došli do pobjede s dva gola Matea Šegića, te s po jednim zgoditkom Sare Cincibuk, Mislava Ladovića i Gabriela Novaka.

rezultati 14. kola:

Dinamo (Č) – Bratstvo 2:1
Sokol – Podravac (S) 0:4

rezultati 16. kola:

Rezovac – Bratstvo 5:0

tt 21

PIONIRI U-13 

U utakmicama 13. kola po jednu pobjedu upisale su domaća i gostujuća momčad.

Ivan Stolnik postigao je četiri zgoditka u Mikleušu gdje je do tri boda došlo Podgorje. Pogodak za goste postigao je i Mateo Zver, dok je oba pogotka domaće momčadi postigao Marko Blažević.

Virovitica je pak bila uvjerljiva na svom terenu u susretu s milanovačkim Sokolom. Po tri gola na utakmici postigli su Grgur Salajić i Valentino Vrekalić, po dva Noa Sajfert, Luka Mijok i Jan Feketija, a po jednog Tin Vuković, Tin Jurišić i Mihael Miladinov. Preostali zgoditak bio je autogol Josipa Karaice.

14. kolo odigrali su u Crncu istoimeni domaćin i Bratstvo. Još je jednom raspoložen u gostujućim redovima bio Leon Podravac koji je osam puta zatresao mrežu, dva gola dodao je Ivan Špoljar, a jednog Luka Andrijanić. Golove za Crnac postigli su Fran Volenik i Emanuel Šorman.

Čačinačka Mladost bila je uspješna na svom terenu protiv Gradine. Trostruki strijelac za domaćine bio je Ante Samardžić, a po jedan gol postigli su Jakov Mikec, Niko Jerbić i Mateo Erceg. Oba zgoditka za Gradinu postigao je Stjepan Modrić.

U posljednjoj odigranoj utakmici Podgorje je došlo do pobjede protiv Pitomače. Ivan Stolnik bio je dvostruki strijelac za domaću momčad, pogodak je postigao i Petar Rogić, dok je oba zgoditka za Pitomaču postigao David Rengel.

rezultati 13. kola:

Mikleuš – Podgorje 2:5
Virovitica – Sokol 16:0

rezultati 14. kola:

Crnac – Bratstvo 2:11
Mladost (Čač) – Gradina 6:2
Podgorje – Pitomača 3:2

tt 22

PIONIRI U-15

Efikasna utakmica između Gradine i Bilogore 1947. završena je podjelom bodova. U listu strijelaca za Gradinu su se upisali Tristan Horvat, Josip Nemeš, Petar Čađavčan i Zlatko Kravaščan, a za goste Ivan Blažević, Karlo Horvatinović i Mateo Gajšak. Preostali pogodak bio je autogol Daria Damjanića.

Čačinačka Mladost bila je bolja na svom terenu od ŠN Graničar Okrugljače. Ivan Beštek postigao je dva gola za Mladost, po jednog Šime Jurlina i Leon Goluska, dok je oba zgoditka za goste postigao Niko Šuvak.

rezultati 10. kola:

Gradina – Bilogora 1947. 4:4
Mladost (Čač) – ŠN Graničar Okrugljača 4:2

tt 23

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content