Pjesmom i plesom proslavljena godišnjica otvorenja nove zgrade Dječjeg vrtića „Suhopolje“

U petak, 19. svibnja u Dječjem vrtiću „Suhopolje“ proslavljena je godišnjica useljenja u novu zgradu vrtića. Tom prigodom, u dogovoru s načelnikom općine Suhopolje Goranom Doležalom, djelatnice Dječjeg vrtića „Suhopolje“ uredile su prostor dvorane prigodnim rođendanskim ukrasima, a odgojiteljice starije odgojne skupine „Kikići“ pripremile su kratku priredbu za uzvanike i roditelje.

Ravnateljica Dječjeg vrtića „Suhopolje“ Valeria Toth pozdravila je prisutne, među kojima su bili i načelnik općine Suhopolje Goran Doležal, vlč. Ljubo Krmar, predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Suhopolje“ Zlata Rončević.

U svom obraćanju prisutnima, istaknula je zadovoljstvo što je duh zajedništva i radosti koji je obitavao u „starom“ vrtiću uspješno prenesen i u „novi“ vrtić.

Zahvalila je svima na uspješnoj suradnji, razumijevanju i iskazanoj podršci u radu od strane osnivača i roditelja.

Načelnik Goran Doležal u svojem obraćanju prisutnima izrazio je svoje slaganje sa ravnateljičnim riječima. Također je najavio buduće projekte u vezi vrtića te istaknuo kako će se od rujna 2023. godine oformiti još jedna jaslička skupina djece, čime će se zadovoljiti potrebe roditelja djece jasličke dobi na području općine Suhopolje. Zahvalio je svima na dolasku, a djelatnicima vrtića poželio sreću u daljnjem radu.

Nakon toga, ovu svečanost uveličali su „Kikići“ svojim gromoglasnim pjevanjem i recitiranjem, što je izmamilo veliki pljesak i osmijeh na svačije lice.

(www.icv.hr, DV Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content