Policija objavila okolnosti tragične nesreće na virovitičkoj obilaznici u kojoj je smrtno stradao vozač automobila

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je priopćenje o okolnostima jučerašnje tragične nesreće u kojoj je poginuo muškarac. 

Prometna nesreća se dogodila na virovitičkoj obilaznici oko 9.23 sata, a do nje je došlo nakon što je vozač osobnog automobila prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera te prednjim lijevim dijelom osobnog automobila udario u prednji lijevi bočni dio kamiona koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Kamion je nakon sudara sletio preko zapadne putne bankine i zaustavio se u odvodnom kanalu, a osobni automobil je nastavio s nekontroliranim kretanjem i preko istočne putne bankine završio u putnom kanalu prevrnut na bok. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila je smtrtno stradao, a vozač kamiona je lakše ozlijeđen. 

– Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet na državnoj cesti 5 bio je zatvoren od 9.23 do 14.55 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima. Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Virovitici te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje – kažu iz PU virovitičko-podravske.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content