Stigla je nova mobilna aplikacija koja će se svidjeti onima u potrazi za majstorima

Ako ste u procesu adaptacije nekretnine ili je tek planirate, ili možda želite pronaći nekoga za čišćenje vašeg doma, onda bi aplikacija Postaj mogla biti za vas. Radi se o mobilnoj aplikaciji koja povezuje korisnike s majstorima za kućanske i građevinske radove, a pokrenuta je početkom svibnja ove godine te je dostupna u cijeloj Hrvatskoj.

Postaj je jednostavna aplikacija za korištenje. Za registraciju je potrebno unijeti broj mobitela i kreirati profil, nakon toga možete naručiti uslugu na koju se majstori, odnosno firme, prijavljuju. Nakon što se naruči usluga, možete odabrati do tri favorita, majstora/firmi, koje su zainteresirane za posao. Nakon toga odabrani favoriti dobivaju vaš broj i zovu za daljnji dogovor – prenosi Index

Kada se odabere firma, odnosno majstor, potvrđuje ga se u aplikaciji za odrađivanje oglašenog posla. Nakon obavljenih radova, može se recenzirati firmu/majstora, ali i on/oni vas.

Trenutno se putem aplikacije može naručiti širok spektar kućanskih i građevinskih usluga, od čišćenja i elektroinstalacije pa sve do potpunih adaptacija. Na aplikaciji se nalaze provjereni majstori, naime poduzeća i obrti prolaze kroz verifikacijski proces prije nego što postanu partneri na platformi.

Nadalje, prije nego što angažirate zainteresiranog majstora, možete pregledati profile istih, uključujući opise tvrtki i usluga koje pružaju, pregled certifikata, web stranice, slike odrađenih poslova i recenzije drugih klijenata.

Aplikacija je pregledna i jednostavna za korištenje, a ima i mogućnost ostavljanja ocjena i recenzija. Osim toga, pojednostavljuje i ubrzava pronalazak majstora. Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike, može se skinuti na Android i iOS uređaje, a više o njoj pogledajte OVDJE.

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content