U Kozicama održano vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice grada Slatine

Vatrogasna zajednica grada Slatine je danas (nedjelja) na nogometnom igralištu u Kozicama održala natjecanje dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su pod okriljem zajednice, i to za odrasle, pomladak i mladež.

Odrasli članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Sladojavaca, Slatine, Bakića, Sladojevačkog Luga i Kozica natjecali su se u dopodnevnim satima, a pomladak i mladež poslijepodne.

Vatrogasna se natjecanja održavaju i provode radi osposobljavanja vatrogasaca za provedbu vatrogasne djelatnosti i djelovanja u slučajevima većih nesreća i katastrofa. Također, natjecanja se provode i radi međusobnog upoznavanja vatrogasaca, učvršćivanja prijateljskih odnosa, razmjene iskustava, te jačanje svijesti o humanosti i ljudskoj solidarnosti. Natjecanja sadrže discipline koje su u izravnoj svezi s vatrogasnom djelatnošću, te kao takva podižu razinu operativne spremnosti vatrogasnih postrojbi potrebnu za izvršenje zadaća propisanih u Zakonu o vatrogastvu.

POREDAK ODRASLI

Kategorija članice ”A”:
1. DVD Sladojavci

Kategorija članice ”B”:
1. DVD Slatina

Kategorija članovi ”A”:
1. DVD Slatina
2. DVD Bakić
3. DVD Sladojevci
4. DVD Kozice
5. DVD Sladojevački Lug

Kategorija članovi ”B”:
1. DVD Slatina
2. DVD Sladojevci
3. DVD Kozice

POREDAK POMLADAK I MLADEŽ

Kategorija pomladak-ženski  (6-12 godina):
1. DVD Slatina
2. DVD Kozice

Kategorija pomladak-muški (dječaci 6-12 godina):
1. DVD Sladojevci
2. DVD Kozice
3. DVD Slatina

Kategorija mladež-ženska (12-16 godina):
1. DVD Slatina
2. DVD Bakić
3. DVD Sladojevci

Kategorija mladež-muška (12-16 godina):
1. DVD Sladojevci
2. DVD Slatina
3. DVD Kozice

Svim ekipama te sucima zahvalnice, a medalje i diplome najuspješnijim ekipama su uručili slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić, v.d. zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine Tomislav Uher, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Belošević i u ime domaćina predsjednik DVD-a Kozice Ivan Medved.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content