U Slatini u subotu, 13. svibnja 8. Obiteljski višeboj: Prijavite se i provedite dan uz zabavne sportske igre

Društvo „Naša djeca“ Slatina uz podršku Turističke zajednice Grada Slatine i Grada Slatine u subotu, 13. svibnja, u prostoru EPIcentra Sequoia Slatina s početkom u 11:00 sati organizira „Obiteljski višeboj“. Riječ je o zabavno-sportskom događaju u kojemu se obitelji natječu u jednostavnim igrama na otvorenom.

Cilj događanja jest promicati kretanje u svrhu očuvanja tjelesnog i mentalnog zdravlja, suzbijanje bolesti uzrokovane modernim načinom života te manjkom kretanja. Kao i prethodnih godina, aktivnost će provoditi trenerice Atletskog kluba Slatina, profesorice kineziologije Tomislava Medvedović i Mirta Drokan.

Ovaj 8. po redu Obiteljski višeboj dio je aktivnosti FIT IN Slavonija i Podravina koju provodi Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama.

– Popunjenu Prijavnicu za sudjelovanje treba dostaviti na dan održavanja aktivnosti do 10:45 sati. Za sve sudionike osigurana je okrjepa u vidu voća i vode te vrijedne nagrade za najuspješnije. U slučaju kiše Obiteljski višeboj se odgađa i prebacuje na novi datum, o čemu ćete biti pravovremeni obavješteni. Vidimo se pored najpoznatije sekvoje u Hrvatskoj – poručuju iz TZ grada Slatine.

Prijavnicu možete preuzeti – OVDJE.

(www.icv.hr, TZ grada Slatine)

drustvene mreze 01

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content