3. NL SJEVER Može li Virovitica zaustaviti Radnik na putu do naslova prvaka? Drugoplasirani Polet gostuje u Koprivnici

U subotu, 3. lipnja u 17:30 sati igraju se utakmice posljednjeg, 27. ovosezonskog kola 3. nogometne lige Sjever.

Momčad Virovitice usprkos porazu u posljednjim minutama na gostovanju u Orahovici, a zahvaljujući povoljnim rezultatima u ostalim utakmicama, osigurala je ligaški status. U subotnjem susretu virovitički “narančasto – crni” na terenu Sportskog centra Vegeška dočekuju vodeću momčad lige – Radnik iz Križevaca.

U prva dva ogleda u ovoj sezoni Križevčani su bili uspješniji. U Virovitici su gosti pobijedili rezultatom 4:2, a u Križevcima 2:0.

Za razliku od Virovitice koja može odigrati bez opterećenja, Križevčani imaju rezultatski “uteg”. Naime, Radnik je dosad osvojio 64 boda, jedan više od drugoplasiranog Poleta iz Svetog Martina na Muri, koji ima 63 boda i gostuje u Koprivnici.

-Mi u svaku utakmicu ulazimo s ciljem pobjede, a tako će biti i u subotnjem susretu s Radnikom. U posljednjem našem međusobnom susretu pokleknuli smo tek u samoj završnici. Mislim da ovog puta možemo učiniti više – s dozom optimizma susret najavljuje trener Virovitice Krešimir Crvenka.

U subotnjem susretu, zbog tri žuta kartona, neće moći zaigrati Drago Špoljar, dok bi svi ostali igrači trebali biti na raspolaganju treneru Crvenki.

Zanimljivo je da će subotnji susret donijeti i konačnu odluku o najboljem strijelcu lige. Vodeći je napadač Radnika Mihael Mladen, koji je postigao 16, dok je trenutno na drugom mjestu igrač Virovitice Davor Sinajković, koji je 13 puta pogodio suparničku mrežu.

Parovi 27. kola:

Virovitica – Radnik Križevci
Koprivnica – Polet (SMnM)
Podravac (V) – Varteks
Podravina – Dinamo (D)
Rudar – Papuk Osječko 1664

(www.icv.hr, mš)

3. NL SJever 27. kolo

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content