Izbornik hrvatske reprezentacije Goran Perkovac susreo se s brončanim virovitičkim rukometašima

Dan nakon povratka s Državne završnice u Poreču danas (četvrtak) ekipa U-15 Viro Virovitice u organizaciji Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije susrela se u centru Virovitice s izbornikom hrvatske seniorske muške reprezentacije Goranom Perkovcem.

Na susretu su, uz mlade rukometaše, uže rukovodstvo kluba i izbornika Perkovca, bili virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, član Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza i predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije Antun Blažević i proslavljeni virovitički trener Darko Međimorec.

IMG 7260 Custom

– Čestitam dečkima na uspjehu. Plan nam je da dijete vratimo materi, znači rukomet pripada u male sredine i on se u njih vraća. Male sredine dale su puno odličnih igrača, a ja se nadam da će rukomet u Virovitičko-podravskoj županiji svake godine biti sve bolji i bolji. Gradovi, općine i Županija trebaju osigurati još bolje financijske uvjete te uvjete za rad i treniranje pa će sigurno biti još boljih rezultata – rekao je izbornik Goran Perkovac.

Nakon zajedničkog druženja i fotografiranja, dopredsjednik Viro Virovitice Matija Pavličević uručio je izborniku Perkovcu svoju fotomonografiju o 70 godina muškog rukometnog kluba u Virovitici.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

IMG 7315 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content