KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijsku avanturu “Flash” te animirani “Elementi”

Kino Park i ovog vam vikenda donosi dvije odlične projekcije. Tako u subotu, 17. lipnja u 19 sati, pogledajte akcijsku avanturu “Flash”.

Izvorno ime:
The Flash
Redatelj: Andy Muschietti
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, Ben Affleck, Kiersey Clemons, Antje Traue, Michael Shannon
Trajanje filma: 133 min
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog ljeta dobiva svoj prvi samostalni film, u režiji Andyja Muschiettija, s Ezrom Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu vodećeg DC heroja. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom film veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Batman svih vremena – Michael Keaton. Svjetovi se sudaraju u dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

A u nedjelju, 18. lipnja u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Elementi”.

Izvorno ime:
Elemental
Redatelj: Pete Docter
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 110 min
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Nova maštovita animacija studija Disney i Pixar koja govori o različitostima i njihovoj privlačnosti. Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana.

(Kino Park)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content