Nevjerovatnih 16 pogodaka Thea Filipovića: No Limit Tvin i čačinačka Mladost prvaci u juniorskom uzrastu

Proteklog vikenda odigrani su posljednji susreti u konkurenciji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su nogometaši No Limit Tvina koju su na gostovanju u Borovi slavili s 23:0, a posebno raspoložen bio je Theo Filipović koji je postigao čak 16 pogodaka. Dvostruki strijelci za akademce bili su Niko Gomerčić i Renato Petričević, dok su po zgoditak upisali Ivano Lazić, Franko Kožnjak i Matko Jug.

Rezovac je na svom terenu bio uspješniji od Suhopolja. Dva gola za domaću momčad postigao je Mateo Sokolović, a po gol su dodali Silvio Sokolović, Leon Ladović i Benjamin Kastaneti.

U preostaloj utakmici bodove su podijelili Dinamo iz Kapela Dvora i Pitomača. Gosti su u 30. minuti imali 3:0, dva gola upisao je Ivan Dudašek, a jednog Matej Raptavi, dok su do kraja utakmice bod Dinamu osigurali Fran Lacko, David Željko Mihelčić i Dominik Sambol.

rezultati 15. kola:

Dinamo (KD) – Pitomača 3:3
Rezovac – Suhopolje 5:0
Borova – No Limit Tvin 0:23

tt

SLATINA-ORAHOVICA

Kompletirano je natjecanje i u skupini Slatina-Orahovica, a čačinačka Mladost pobjedom u Novoj Bukovici potvrdila je naslov prvaka. Strijelci za veliko slavlje u gostujućim redovima bili su Mario Milosavljević i Karlo Maričić.

Na drugom mjestu ostala je sladojevačka Slavonija koja je u posljednjem kolu bila bolja od Slatine. Tri gola za Slavoniju u uvjerljivoj pobjedi postigli su Luka Ivković i Ivan Đuzel, dva Enriko Moslavac, a po jednog David Rastović, Mihael Rabić, Mateo Novaković, Kristian Ferenčak, Leon Srbić i Luka Ferenčak.

Pobjedu u posljednjem kolu upisao je i DOŠK koji je na svom terenu bio uspješniji od Sloge iz Zdenaca. Po dva gola za Dolčane postigli su Ivan Zeman i Mateo Boltadžija, a po jednog Matko Šalek i Alen Marinić. Strijelci za Slogu u ovom su susretu bili Toni Mikić, Josip Grgurić i Petar Čiš.

Preostala utakmica kola između Papuka i Voćina također je pripala domaćem sastavu, a golove su postigli Alen Knežević, Marino Filipović i Zlatko Ribić.

rezultati 14. kola:

DOŠK – Sloga (Z) 6:3
Zrinski (NB) – Mladost (Čač) 0:2
Papuk Osječko 1664. – Voćin 3:0
Slavonija – Slatina 14:0

tttt

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content