NK Virovitica osvojila 4. memorijalni nogometni turnir Branko Tomljanović

Na Dan državnosti Nogometni klub Rezovac organizirao je 4. Memorijalni turnir Branko Tomljanović za pionire U-11.

U prvom dijelu turnira nije bilo većih problema, kasnije je kiša djelomično poremetila raspored, no usprkos svemu mladi nogometaši i nogometašice pokazali su svoje znanje.

Nakon grupne faze natjecanja iz skupine A prolaz su izborile momčadi Mladosti iz Miljevaca i Rezovca, iz skupine B Voćin i Virovitica, dok su se od turnira oprostili čačinačka Mladost i Bilogora ’91 iz Grubišnog Polja, odnosno Suhopolje, Pitomača i Podravac iz Sopja.

Drugi dio turnira odigran je u nešto težim vremenskim uvjetima. Nakon sjajne dvije međusobne partije između Virovitice i Voćina (susret u skupini i u finalu) koje su obje završile bez golova, Virovitica je, u finalnom ogledu, bila spretnija prilikom kaznenih udaraca i došla do naslova bez primljenog pogotka. 

Treće mjesto pripalo je pak domaćinima koji su sa 7:0 bili bolji od miljevačke Mladosti.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Josip Jozić iz Voćina, najbolji strijelac bio je Mateo Šegić iz Rezovca, a najbolji vratar Fabijan Horvatić iz pobjedničke momčadi. Pehare, medalje i pokale najboljim ekipama i pojedincima podijelio je unuk Branka Tomljanovića -Mario.

– Čestitamo još jedanput najboljim ekipama i pojedincima, kao i svim sudionicima. Veliko hvala svim ekipama na odazivu i ustrajnosti uz sve vremenske neprilike tijekom turnira. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u organizaciji, sponzorima, članovima kluba, roditeljima i svima koji su došli podržati ovaj naš već tradicionalni memorijalni turnir i vidimo se dogodine- poručili su iz NK Rezovca.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content