Osnovna škola kralja Tomislava Našice proslavila 20 godina uspješnog rada: Već tradicionalno održana svečana akademija pod nazivom “Ponos škole”

U Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama, jučer (petak) je održana svečana akademija pod nazivom “Ponos škole”. Tom prigodom dodijeljene su nagrade najboljim učenicima i učiteljima, a program je organiziran u povodu proslave Dana grada Našica.

U prepunoj školskoj dvorani, na samom početku, nazočne je pozdravila ravnateljica škole Vlatka Zahirović, koja je u svom obraćanju naglasila da je u ovih 20 godina uvijek imala bezuvjetnu potporu roditelja i nastavnika koji su svojim marljivim radom školu predstavljali na raznim natjecanjima i manifestacijama. Kako je obrazovanje izuzetno važno, a škola u gradu djeluje već 20 godina, odgojila je brojne talente i obrazovane mlade ljude koji danas pridonose rastu i razvoju Našica.

IMG-92b8ae81de2c71efae498a5d2811bf10-V_1000x563

Budući da je RK NEXE prepoznatljiv u Hrvatskoj i šire, nema boljeg poticaja za mlade sportaše od nagrade upravo Rukometnog kluba NEXE, koji je nagradio najboljeg sportaša i sportašicu, a nagrade najboljim učenicima, djelatnicima i suradnicima uručila je ravnateljica Zahirović koja se posebno obratila roditeljima i naglasila njihovu veliku ulogu u cijeloj ovoj priči.

-Obilježili smo Dan škole, ali ovo je poseban Dan škole s obzirom da ove godine slavimo 20. obljetnicu osnutka Osnovne škole kralja Tomislava Našice. Ovo je bila prilika da se prisjetimo nekih stvari od ranije, ali i da obilježimo i ovu godinu kako dolikuje i podijelimo nagrade najuspješnijim učenicima i profesorima. Hhvala svim učenicima i učiteljima koji se aktivno uključuju u rad naše škole i daju svoj doprinos da budemo škola kakva jesmo. Mislim da smo dokazali da dobro radimo i imamo učitelje koji vole svoj posao, a mislim da je to najvažnije. Bez obzira na trend u društvu i manje priznat status učitelja u društvu, mislim da učitelji rade puno, ali bez podrške roditelja i lokalne zajednice ne bismo mogli, pa još jednom zahvaljujem svima koji su se na bilo koji način uključili u rad škole – izjavila je ravnateljica Zahirović.

(www.icv.hr, eš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content