Plesni studio “Shine” Našice fantastičan u Požegi: Uz sedam zlata i dva srebra, mlade plesačice kući odnijele i specijalnu nagradu sudaca za najbolju grupu natjecanja

U Požegi je jučer (subota) održan otvoreni kup u plesu na kojemu su sudjelovale i 74 članice Plesnog studija “Shine” iz Našica s devet koreografija u devet kategorija.

Kući su se vratile sa sedam zlatnih plasmana i dva srebrna, te je napredna grupa odnijela najprestižniju nagradu – specijalnu nagradu sudaca za najbolju grupu natjecanja.

Najmlađa grupa oduševila je svojom energijom te nikoga nije ostavila ravnodušnim. Grupe Shine 3 i Shine 4 svojim vidnim napretkom ukazuje na trud i rad, pa tako ni rezultati ne izostaju.

Foto 9

Plesni Studio “Shine” Našice ovim se putem zahvalio roditeljima svojih plesača na podršci i povjerenju iz godine u godinu, te Gradu Našice na pokroviteljstvu.

-Zaista nam puno znači što smo prepoznati od strane Grada Našica i zahvaljujemo gradonačelniku Krešimiru Kašubi na konstantnoj podršci. Ponos, sreća i suze na jučerašnjem natjecanju su nešto neprocjenjivo, kako meni, tako i mojim plesačicama.
Postali smo jedna velika obitelj i time opet opravdali naš moto – presretna i ponosna je trenerica Maja Zec.

(Plesni studio “Shine” Našice)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content